NIEUWS     VERKEER      CULTUUR      WEER     SPORT     CONTACT         

donderdag 24 januari 2008

VIDEOBALK - YOU TUBE

Aan de rechterzijde van mijn blog bevindt zich een videobalk. Je ziet vier verschillende schermpjes onder elkaar die om de zoveel tijd veranderen van uitzicht. Het zijn allemaal filmpjes die je kan vinden op You Tube. Er is een uitgebreide keuze. Er zit veel 'brol' bij maar er zitten ook een aantal 'pareltjes' tussen.

Als je met de cursor over het schermpje beweegt verschijnt er een balkje tekst met de inhoud van het fragment en hoe lang het duurt. Er zitten hilarische fragmenten tussen. Zoals een vrouw die de micro, bij het spreken, ter hoogte van haar rechter oor houdt. Een boenmachine die met de boener aan de haal gaat. Een vrouw die op vakantie, met een parachute, de lucht wordt ingetrokken maar eerst nog een aantal meters op haar buik over het strand wordt meegesleurd.
Allerlei sportfragmenten met bijvoorbeeld een keeper die bij de interceptie van een bal zodanig snel naar de bal gaat dat hij dreigt met bal en al buiten het strafschopgebied te belanden. In een ultieme poging om dit te voorkomen legt hij, vooraleer hij zelf buiten de zestien meter tuimelt, de bal er nog net binnen. Een speler van de tegenpartij neemt hem gewoon mee en scoort.
Een van de beste fragmenten is dit waarbij een kleine hond een staaf, ik denk vuurwerk, te pakken krijgt en ermee wegloopt. Ondertussen schieten er vuurpijlen alle kanten op.

Sommige filmpjes zijn tegelijkertijd heel grappig maar ook tragisch. Je vindt er niet alleen grappige beelden. Je kan ook fragmenten bekijken uit, Johan Cruijf, de Film of uit shows van cabaretiers als Alex Agnew of Klaas van der Eerden. Er zijn zelfs fragmenten uit actualiteitsprogramma's te volgen.
Het loont echt de moeite om op een of meerdere schermpjes te klikken. Veel plezier.

1 opmerking:

christel zei

Eh...aan de rechterzijde van je blog bevindt zich tevens het in het oog springende 'Naaktfoto's', als je daar, bij toeval of vergissing natuurlijk..., op klikt loont het ook de moeite hoor... :-) (in zover ik dat eigenlijk kan inschatten??!...)