NIEUWS     VERKEER      CULTUUR      WEER     SPORT     CONTACT         

vrijdag 25 januari 2008

NAAKTE VROUWEN

Ik vrees dat ik me deze keer op glad ijs begeef. Onder Favorieten aan de rechterkant van mijn blog staat een rechthoekje met reclameboodschappen. Soms zie je daar staan 'Naakte vrouwen' met een verwijzing naar WebMembers.be. Ik wil iedereen geruststellen of misschien wel ontgoochelen, het gaat wel om vrouwen maar ze zijn niet naakt. Soms scheelt het niet veel. Het zijn eerder wat je noemt sensuele, zinnenprikkelende foto's van, in mijn ogen, aantrekkelijke vrouwen. Ik hoop dat ik hierdoor niet voor seksist word uitgescholden. Het gaat hier om een fantasie. Ik ga me niet uitsloven om het uit te leggen, maar mensen die me goed kennen weten dat ik veel respect heb voor vrouwen in het algemeen, hoe ze er ook uitzien. Ik hoor de reactie al: 'Dat is allemaal gemakkelijk gezegd'. Getuigt het van gebrek aan respect als ik dit een prachtige foto vind? Neen toch. Ook niet als ik er bij vermeld dat het beeld me niet onberoerd laat.

Daarom heb ik ook weinig voeling met porno. Daar gaat het allemaal veel te snel uit de kleren. Het is altijd hetzelfde tot de volgorde van de verschillende standjes toe. En ik heb het ook niet zo begrepen op close-ups van allerlei geslachtsdelen.

Naast de verwijzing naar webmembers staan er ook links naar andere sites afhankelijk van het stukje dat je aanklikt in het blogarchief. Zo kan je bij boekgerelateerde items een verwijzing krijgen naar een site die gespecialiseerd is in digitaal drukwerk, een site die je eigen publicatie kan uitgeven of een site van tweedehandsboeken. Allemaal heel leerzaam. (grapje)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

beste, de trouwe bezoeker weet dat ook ik een trouwe bezoeker ben van dit blog en ik mijn waardering niet onder stoelen of banken steek, en toch...vandaag moet ik toch wijzen op een zwak puntje... Neem nu dit onderwerp... dit vraagt (wat zeg ik; schreeuwt!) om beeldmateriaal, en wat krijgen we?? een piepklein fotootje... kan dit alsnog aangepast worden?? al eerder werden trouwens geposte berichten later aangepast!!
vriendelijke groeten, r!k

Anoniem zei

Seksist!
Dat is allemaal gemakkelijk gezegd!
(nu hóór je het niet alleen al, maar léés je 't ook eens.)
PS Naakte vrouwen met kleren aan...,...straf. Je moet er toch maar opkomen hé...