NIEUWS     VERKEER      CULTUUR      WEER     SPORT     CONTACT         

maandag 21 januari 2008

CIRQUE DE LA LUNE - STRAATTHEATER

Ik wil nog een ander vooroordeel de wereld uit helpen: dat klein minder leuk is dan groot. Je denkt dat je me al voelt komen maar je zit er compleet naast. Het gaat niet over de lengte van een of ander lichaamsdeel. Klein staat hier voor kleinschalig, beperkt budget of ambachtelijk.
CirQue de la lune is misschien wel het kleinste circus van België of zelfs van West-Europa. Het brengt een eigentijdse variatie op het ouderwetse kermis-circuskraam, waarbij klanten gelokt worden voor een rariteitenspektakel in een kleine knalrode circustent. Het is een doorlopend spektakel met een mix van circus, theater, mentalisme, krachtpatserij. Wie de tent verlaat, weet niet meer wat hij gezien heeft maar voelt: niets zal nog hetzelfde zijn...

'MAN EET FLES' en 'MENTAAL WERELD WHONDER' zijn twee acts die het publiek weten te raken. Omdat beelden meer zeggen dan woorden moet je hier klikken. Je zal zien dat een schare bekende Vlamingen tot hun trouwe aanhang behoort. Het is de ideale attractie op kermissen, openluchtmanifestaties, festivals en feesten.

Uit goede bron heb ik vernomen dat er een spektaculaire act voor volgend seizoen gepland is. Ivan is in volle voorbereiding en dat kan je hier zien. Vergeet het geluid niet aan te zetten en let ook op het weinig professioneel kader waarin wordt geoefend. Het is niet voor gevoelige kijkers en volgens mij is het strafbaar. Veel kijkgenot en... hou het stil!


Geen opmerkingen: