NIEUWS     VERKEER      CULTUUR      WEER     SPORT     CONTACT         

woensdag 13 februari 2008

EN TOEN KWAM TANIA - DEEL 2

De vaststelling van het bedrog van zijn vrouw kwam hard aan voor Herman. Maar de argumenten die Gerda aanhaalde om haar ontrouw te vergoelijken lieten hem niet onverschillig, hij gaf haar zelfs gelijk en nam alle schuld op zich. Het was juist dat hij de laatste twee jaar enorm veel tijd had gestoken in het organiseren van concerten voor het goede doel. Hij moest ook toegeven dat zijn moeder, vooral in de beginjaren van hun huwelijk, prominent in het huishouden aanwezig was geweest en dat ze koel en afstandelijk met de kinderen omging. Het verwijt dat hij een waardeloze minnaar was trof hem als een moker. Het feit dat zijn rivaal een neukmachine was die uren tekeer kon gaan gaf Herman de genadeslag. Hij smakte tegen het canvas en was uitgeteld...maar niet voor lang.

De volgende morgen stond zijn besluit vast, hij zou het roer compleet omgooien en zijn relatie redden. Prioriteit nummer één was het opkrikken van zijn seksuele prestaties. In een grote CD en Video zaak kocht hij een pseudo-wetenschappelijke videocassette. De titel van de cassette kon hij zich niet meer herinneren maar het was iets in de trant van: 'Hoe word ik een betere minnaar in vier stappen'.Tot zijn eigen stomme verbazing bleek de inspiratie, na het bekijken van de cassette, onmiddellijk vruchten af te werpen. Hij kon niet alleen tijdens het vrijen de tijd probleemloos rekken maar er werd ook, voor het eerst sinds het prille begin van hun relatie, geëxperimenteerd met een nieuw standje. Het tweede …

In de maanden die volgden deed Herman zijn uiterste best, was zeer attent en moedigde zijn vrouw aan haar hobby van paardrijden te blijven beoefenen. De spons was geveegd en hij wist dat de lessen dressuur veel voor haar betekenden. Trouwens Gerda had hem plechtig beloofd de relatie met willy stop te zetten. Hij vertrouwde haar. Toch bleef het knagen, vooral de avonden dat Gerda in de manege vertoefde. Om die reden had hij Anja gebeld.

Geen opmerkingen: