NIEUWS     VERKEER      CULTUUR      WEER     SPORT     CONTACT         

vrijdag 12 juni 2009

JONATHAN BOCKSTAEL - INTRODUCTIE


De 24-jarige bankbediende Jonathan Bockstael kan binnenkort van zijn hobby misschien wel zijn beroep maken. Bockstael imiteert in zijn vrije tijd de stemmen van bekende mensen uit de sportwereld. Milan Jovanovic, Bart Wellens, Tom Boonen, Patrick Lefevere, allemaal passeren ze de revue.

Jonathan Bockstael woont in de buurt van wielrenner Frank Vandenbroucke en VDB ontdekte al snel dat de imitator talent had. Toen Vandenbroucke afgelopen zondag samen met enkele vrienden op café ging en daar Bockstael ontmoette, vroeg hij aan de imitator om “zijn showke” eens op te voeren. Een vriend van VDB had een camera bij de hand en filmde de stemmenimitator. Het filmpje belandde op YouTube en Facebook en werd in geen tijd een hit op internet.

Toegegeven, de imitaties van Bockstael klinken als echt. Het Kempische accent van Tom Boonen, het gebroken Vlaams van Frank Vandenbroucke, het bizarre Engels van Milan Jovanovic en het West-Vlaams van Quick.Step-manager Patrick Lefevere. Hij overloopt ze allemaal. Ook de stemmen van Michel Wuyts, Trond Sollied en Bart Wellens kan hij heel geloofwaardig imiteren.

De commentaren op YouTube gaan van “Fantastisch” tot “Zalig” en zelfs “Hilarisch”. De 24-jarige bankbediende schrikt ondertussen een beetje van de lovende commentaren op zijn imitatiefilmpje. Over een carrière als stemmenimitator had hij nog niet durven nadenken wegens een gebrek aan zelfvertrouwen om alleen op een podium te staan. Maar na het lezen van de commentaren op zijn imitaties bedenkt hij zich misschien wel.
(deredactie.be)


Share/Save/Bookmark


Geen opmerkingen: