NIEUWS     VERKEER      CULTUUR      WEER     SPORT     CONTACT         

dinsdag 8 december 2009

HOE LAAG KAN JE VALLEN?

Vorige week deed Chris Cockmartin, de ex van Goedele Liekens, in Dag Allemaal een opmerkelijke uitspraak. 'Hij zou zich perfect in een relatie zien met Phaedra Hoste.'

Wie staat er deze week op de cover van Dag Allemaal?
Juist!


Ongelooflijk toch, er dient zich een nieuwe trend aan: BV's dromen luidop van een nieuwe relatie. Ze laten via de media weten dat ze een nieuwe partner op het oog hebben en noemen die ook bij naam. De uitverkorene weet nog van niets maar die zal door een bekend weekblad (ook het grootste) van het goede nieuws op de hoogte worden gebracht.

Het nieuwe concept biedt belangrijke voordelen. Je hoeft geen tijd te verliezen met het organiseren van een ontmoeting met de uitverkorene. In een paar pagina's omschrijf je jezelf en maak je je voorkeur bekend. Sec en rationeel!

Het is ook kostenbesparend. De romantische etentjes om elkaar beter te leren kennen worden overgeslagen. Geen nutteloze verspilling van dure brandstof, stel dat de villa's honderd kilometer van elkaar verwijderd liggen.

Duizenden lezers kunnen wekelijks mee genieten van welke kant de relatie opgaat. De beide partners bepalen zelf hoever ze gaan. Blijven ze communiceren via het weekblad of worden er gsm-nummers uitgewisseld. (wordt vervolgd)

Tot volgende week!




Geen opmerkingen: