NIEUWS     VERKEER      CULTUUR      WEER     SPORT     CONTACT         

dinsdag 20 januari 2009

TELEURGESTELD IN MENSEN?

Ben je teleurgesteld in mensen, neem dan een huisdier. Informeer je goed vóór de aankoop en je zult het je nooit beklagen.


Ook als je niet teleurgesteld bent is het een enorme aanwinst.




6 opmerkingen:

Anoniem zei

helemaal mee eens! kun je eens op je hond slaan ipv op je vrouw!

Anoniem zei

en nu vlug mijn armbandje van arm wisselen!

Sunshine zei

Geloof het of niet, maar vanmorgen (vóór het lezen van deze blog) toen de poes kwam vleien, dacht ik: dieren zijn toch helemaal anders dan mensen, aan een dier weet je wat je hebt, ze spelen geen achterbakse spelletjes en zien je graag, ook 's morgens met een ragebol op je hoofd :-).
Ik zou niet zover gaan menselijk gezelschap te vervangen door dat van een huisdier, maar ze geven inderdaad veel 'warmte' en ze zijn eerlijk, altijd.

@ Cram: Ergens gaven die twee kleine zinnetjes mij wel een heel koud gevoel. Hopelijk staan mijn antennes te gevoelig afgesteld...

@Rik: Nu ik toch een positieve invloed op jou lijk te hebben... Als je morgen voor je kleerkast staat, trek eens een andere trui aan dan die cynische. Eens van stijl veranderen kan zo'n deugd doen. Voor alle duidelijkheid, 't is niet negatief of bekritiserend bedoeld hoor. Ik ben gewoon zo'n naIeveling die in universele liefde gelooft, eerder dan in cynisme.

Anoniem zei

Ik ben inderdaad cynisch. Misschien komt dat omdat ik de mensen rond mij een kapitaal zie uitgeven aan een huisdier, het allerlei menselijke trekken hoor toedichten en tegelijkertijd een ander dier opeten, dag na dag, en vooral geen vragen stellen...
Maar hey, 't is zalig, je in cynisme wentelen! Ik raad het je echt aan!

Cram zei

Ik snap het: alleen veganisten kunnen echte dierenvrienden zijn.

Anoniem zei

Je kan toch niet tegelijk dieren opeten en beweren dat je hun vriend bent? wel?

Vind jij iemand die vrouwen verslindt dan vrouwvriendelijk??